Λίγο πριν τον γάμο σου

Λίγο πριν το γάμο...

Question:

Answer:

Κατά την προετοιμασία του γαμπρου και της νύφης ένα πράγμα είναι σίγουρο.. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα ομως εαν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες κατά την αφιξη του φωτογράφου σας. Όποιος και να είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου θα πρέπει να σας δώσει ενα χρονοδιάγραμμα.

Το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να αφορά την πορεία φωτογράφισης σας με ακρίβεια 15΄ λεπτών. Εαν πρόκειτε για δύο επαγγελματίες φωτογράφους γάμου που θα είναι ταυτοχρονα σε διαφορετικά σπίτια τα πράγματα είναι πιο εύκολα και δεν θα υπάρχει πίεση χρόνου. Εάν ομως η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης καλυφθουν απο ένα φωτογράφο τότε θα πρέπει να προσέξετε τις παρακάτω παραμέτρους.

Προετοιμασία Γαμπρού & Νύφης

Τι να προσέξω

Answer:

Question:

Εκτός απο το χρονοδιάγραμμα του φωτογράφου που θα πρέπει να περιλαμβάνει και αστάθμητους παράγοντες οπως μετακίνηση απο το ένα σπιτι στο άλλο, καιρός, στάθμευση αυτοκινήτου του φωτογράφου, εσείς σαν ζευγάρι θα πρέπει να έχετε πρόχειρα και άμεσα διαθέσιμα κατα την αφιξη του τα εξής:

-Προσκλητήριο γάμου, μπομπονιέρες, χρυσαφικά (βέρες, σκουλαρίκια, κολιέ) , άρωμα..

-Παπούτσια & γόβες, νυφικό & κοστούμι αντίστοιχα,

-Οτι έχει αξία για εσας και θέλετε να συμπεριληφθεί στις εικόνες του άλμπουμ σας.

Τι να έχω έτοιμάσει κατα την άφιξη του φωτογράφου ;;

Answer:

Question:

Δεν είσαι η μόνη / μόνος. Μαζί με εσένα έχουν άγχος και οι φίλοι/ αγαπημένοι σου. Ξέρω αυτο δεν βοηθάει και πολύ στη παρούσα φάση.. Ναι είναι φυσιολογικό να έχεις άγχος. Και αυτό που πρέπει να κάνεις εκτός απο το να προσπαθείς να χαλαρώσεις με το τήλιο της θείας απο το χωριό (που σίγουρα θα σε βοηθήσει κάτι ξέρει και αυτή). Είναι να ακούσεις τι έχει να σου πεί οι επαγγελματίες που επέλεξες να συνεργαστείς που βιώνουν αυτό το συναίσθημα κάθε σαββατοκύριακο έως και 2 φορες. Για αυτόν είναι σαν μια βολτά στο πάρκο. Είναι χαλαρός/ή και προβλέπει τι θα συμβεί διότι έχει εμπειρία. Άκου λοιπον τον/την μακιγίεζ, κομμωτή τον φωτογράφο τον υπευθυνο χώρου στο κτήμα κτλ.

Εχω άγχος

Question:

Answer:

Είναι πολλά ναι. Ok όμως είναι για χαρά. Φρόντισε να έχεις τακτοποιήσει το κτήμα δηλαδή λίστα με τραπέζια ώρες άφιξης και ότι έχει να κάνει με το κτήμα να είναι τακτοποιημένα. Δεν ασχολείσαι άλλο με αυτό σήμερα. Μπομπονιέρες προσκλητήρια ποιος θα πάρει τη γιαγιά άστα στους άλλους. Για αυτό είναι εκει να βοηθήσουν. Με αυτό που θα ασχοληθείς εσύ είναι η μακιγιέζ ο κομμωτής και ο φωτογράφος Τελεία. Ο φωτογράφος θα σας πεί τι ώρα πρεπει η νύφη να είναι έτοιμη για να φωτογραφηθεί έχοντας υπολογήσει πολλούς παράγοντες. Εκεί είναι που μπορεί να χαθεί η μπάλα αν δεν προσέξεις και μπεί σφήνα η ανηψιά να κάνει ενα ίσιωμα για 2 λεπτά πριν απο εσένα που καταλήγει να ειναι 20΄. Ετσι καταλήγοντας θα πρέπει να συνεργαστουν οι άλλοι δύο επαγγελματίες για να σε έχουν έτοιμη εκείνη την ώρα. Και όλα θα πάνε τέλεια..

Είναι πολλά και θα χάσω τη μπάλα

Question:

Answer:

Ελπίζω να μην αργήσουμε ε ;

Σε όλους του γάμους συνηθίζεται η νύφη να φθάνει λίγο καθυστεριμένα στην εκκλησία και αυτό μπορεί να θεωρηθεί νορμάλ. Οχι σε όλες τις περιπτώσεις. Πρέπει να γνωρίζουμε το πρόγραμμα της εκκλησίας που θα γίνει το μυστήριο. Εαν δεν υπάρχει άλλο μυστήριο πριν και μετα ή εαν το μυστήριο γίνεται σε κτήμα τότε κανένα πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατα γράμμα το ωράριο της εκκλησίας. Πάντα θα υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν τις περιμένουμε απο προηγούμενο μυστήριο αλλά είναι καλύτερα να έχεις τον χρόνο με το μερος σου παρά να μην προλαβαίνεις.

COMMENTS
EXPAND

Everything is very open with a clear description of the issues. It was really informative. Your website is useful. Thanks for sharing!

Thank you so much. I am glad you liked it and find it usefull.

ADD A COMMENT